sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Operaatio Himmeli

Harri antoi meille tehtäväksi suunnitella ja toteuttaa mainosjuliste tuleville Sastamalan oppilaitosten joulumessuille. Työstäminen aloitettiin niin, että jokainen meistä mietti useampia ehdotuksia julistekuvaksi. Kukin selitti vuorollaan omat ajatuksensa, ehdotukset listattiin ja lopuksi pidettiin äänestys Euroviisujen tapaan. Voittajaksi selvisi Pilvin ehdotus urbaanista ostoskärrykuvaelmasta, jossa pyöräilijäporo vetää kärryissä istuvaa pukkia.
Aiheen selvittyä valitsimme Hertan ylipäälliköksi ja jaoimme kaikille omat vastuualueensa kuvausten rekvisiitan ja kuvauspaikan löytämiseksi. Kuvaan tarvittiin luonnollisesti myös pukki ja poro, joista jälkimmäisen rooliin päädyin minä. Suurin osa koristeista löytyi osastolta, mutta mm. pyörä ja jouluvalot löytyivät Nannin kautta, pukkitermeet Maurilta, sekä muuta vaatetusta niin Pilviltä, Sannilta kuin Lumidaltakin. Lisäksi saimme kärryt lainaan S-marketilta, sekä oikeat peuran sarvet niitä työstävältä käsityöläis-taiteilijalta. Kärryt ja pyörän koristelimme Terhin ja Sannin kanssa.

Hetken porona eläminen oli ihan hauskaa. Terhi taiteili minulle kasvomaalauksen, joka päässä en meinannut itseäni edes tunnistaa! Sarvet aiheuttivat meissä aluksi hieman hämmennystä, mutta Pilvi ja Sanni loihtivat niistä lopulta hienon ja päässä pysyvän kokonaisuuden. : )
Kuvauspäivä oli melko kylmä ja sai kaikki tutisemaan Torikeskuksen liepeillä seisoskellessamme. Valittuna sijaintinamme oli yksisuuntainen katu heti kauppakeskuksen takana. Autojen väistelystä huolimatta saimme kuvat tunnissa kasaan. Tämä pieni projekti toi oikein mukavaa vaihtelua koulupäiviimme!

Kurkistus päivän kuvasaaliiseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti